Wil je graag weten of de voeding die je geeft past bij jouw hond?
Mogen diepvries vers vlees en brokken gemengd worden?
Is het waar wat er gezegd wordt over krokante en geperste brokken?
Twijfel je of graanvrije voeding beter voor is je hond?

Voeding heeft ontzettend veel invloed op hoe je dier zich voelt, dus hoe filter je al die informatie die te vinden is?
Ik kan jou helpen! Ik ben voedingsdeskundige, opgeleid door de autoriteit op het gebied van diervoeding, Lotte Botter.

Tijdens een consult kun je al je vragen stellen, waarop ik een betrouwbaar, onafhankelijk en vooral passend advies zal maken die niet alleen bij jouw hond, maar ook bij jouw leefstijl aansluit, zodat het advies haalbaar en realistisch is.
De antwoorden op je vragen worden goed onderbouwd zodat je zelf ook beter kunt oordelen over wat zin en onzin is en je ontvangt het advies natuurlijk ook schriftelijk zodat je het in alle rust nog eens na kunt lezen.

Het gesprek duurt ongeveer een uur en kost €50,-

Neem contact met me op via onderstaande knop en dan gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jou en je hond.

Het zal je maar gebeuren, dat je hond een of meer van de hieronderstaande klachten heeft. Ze komen veel voor en met de juiste voeding kunnen we soms veel bereiken.

Diarree

Jeuk

Ontstekingen aan oren

Hyperactiviteit

Allergie

Doffe vacht

Overgewicht

Rode huid

Wisselende ontlasting

Schilfers

Korsten

Agressief gedrag

Ondergewicht

Kale plekken

Bulten

Vieze geur

Intolerantie

Huidproblemen

Groeipijnen

Krabben


Help je hond en jezelf en neem contact met me op.

Een voedingsadvies is geen vervanging voor een dierenartsbezoek. Indien nodig zal ik ook gewoon doorverwijzen naar een specialist.

Golden puppy op de wip

Review

“Wij zijn met onze pup naar de puppycursus bij Lineke en Ben geweest. Bij de 2e les heeft Lineke opgemerkt dat onze pup in korte tijd te hard is gegroeid. Ze at haar brok bijna niet (wat voor ons zorgelijk was, omdat juist hier de belangrijke voedingsstoffen in zitten). Lineke vroeg ons het voedingsschema te mailen. Dit hebben wij zo uitgebreid mogelijk gedaan, zodat Lineke een goed beeld kreeg. Een paar dagen later ontvingen wij een mail terug met Linekes bevindingen. Onze hond krijgt té veel eten, waardoor ze haar brok niet meer at. De hond koos wat voor haar het lekkerst is; het verse vlees. Lineke heeft voor ons een duidelijk nieuw schema gemaakt met een goede toelichting en tips voor de toekomst. We zijn hier direct mee gestart en de pup veranderde zienderogen. Wat een verschil. Van een veel te energieke hond (ze wist zich geen raad met al het eten dat ze binnen kreeg) veranderde ze voor onze ogen tot een super leuke pup. En de hond at haar brok weer. Wij zijn Lineke dankbaar voor haar scherpe blik tijdens de cursus én het goede voedingsadvies. Hierdoor konden wij datgene veranderen binnen de (hoeveelheid) voeding, om de pup op een gezonde manier te laten groeien.”
Marleen